Nå blir det «Netflix» for kurs! Vi lanserer 30 kurs på ny plattform i september. Følg med!

Om oss

Videocation.no AS er et heldigitalt forlag som utvikler og publiserer nettkurs for det norske bedrifts- og personmarkedet. Våre kurs er forankret i norsk kultur og formidlet på norsk. Vi brenner for opplæring og arbeider for at alle skal få muligheten å lære av de beste. Vår oppgave er derfor å finne de mest engasjerende ekspertene og foredle deres kunnskap til attraktive nettkurs. Vår ambisjon er å utgi de beste nettkursene innenfor alle områder hvor folk etterspør opplæring. Alle lærer raskest på sitt morsmål. Studenter. Medarbeidere. Ledere. I en tid med globalisering og økende anglifisering skal Videocation.no derfor være et tydelig alternativ på norsk. Vi skal være:
  • - en garantist for faglig kvalitet og høyt læringsutbytte.
  • - et attraktivt forlag for våre eksperter, brukere og samarbeidspartnere.
  • - en kilde til lærelyst og stolthet for norsk språk, kultur og kunnskapsformidling.

 

100+

Videoer

3000+

Brukere

50+

Eksperter

Videokurs gir godt læringsutbytte

Lærer du like godt fra et videokurs med en ekspert, som fra et kurs hvor du er i samme rom som eksperten? Svaret er; like bra eller bedre. En forskningsbibliografi fra 2001 gjennomgår 355 studier og konkluderer med at det ikke er noen forskjell i læringsutbytte mellom ansikt-til-ansikt- og fjern-undervisning. En studie som spesifikt undersøker læringsutbytte fra video finner det samme. Når du tar et videokurs med en av våre eksperter kan du derfor være trygg på at læringsutbyttet er minst like bra som å delta på et seminar med eksperten.
Utforsk våre kurs

Lær av de beste

Å lære av de beste er en læringsform som ligger innbakt i alle samfunn. Mester og lærling er et eksempel, professor og student et annet. Men en ekspert har begrenset kapasitet, så det er relativt få som får tilgang til denne formen for opplæring. Vi vil endre dette. En ekspert som når 200 i en fullsatt aula kan gjennom Videocation.no nå 2 millioner. Nå kan alle lære av de beste.
SE VÅRE EKSPERTER

Olav Haraldseid

Ekspert i HR og mental trening

"Gjennom Videocation.no deler jeg min kunnskap fra 20 år som HR-direktør i store norske virksomheter som Apotek 1, NorgesGruppen og Statoil, samt 8 år som landslagstrener i bordtennis."

Bedriftskunder