Nå blir det «Netflix» for kurs! Vi lanserer 30 kurs på ny plattform i september. Følg med!

Se video med noen av våre eksperter

Bli med i vårt nettverk av eksperter

Vi ser etter eksperter med lidenskap for å dele sin kunnskap og erfaring. Din ekspertise må være relevant for bedrifter eller privatpersoner. Når du utvikler et kurs i samarbeid med oss får du hjelp av bransjens ledende produsenter, regissører og redaktører. Resultatet er kurs som får frem det beste i deg og som hjelper våre brukere å nå sine læringsmål. Gjennom prosessen tilegner du deg også ferdigheter som er nyttig i andre sammenhenger. Er du den eksperten vi ser etter, tilbyr vi gode økonomiske betingelser.
X

Slik kommer du i gang

Send inn søknadsskjemaet. Deretter mottar du raskt en e-post som bekrefter at vi har fått din søknad og har begynt å se på den. Vi bruker maks fem arbeidsdager på å vurdere om det er et marked for din ekspertise. Har vi tro på markedspotensialet innkaller vi deg til et møte i våre lokaler. Før vi møtes trenger du å skrive et enkelt manus til en video på ca. tre minutter. I møtet får du oversikt over produksjonsprosessen, hva som kreves av deg og hvilken støtte du får i arbeidet. Deretter går vi i studio for et prøveopptak. Her vil en produsent hjelpe deg å spille inn det manuset du har forberedt. Gjennom prøveopptaket får du en god forståelse av hvordan det er å jobbe foran kamera, bruke teleprompter og andre hjelpemidler for effektiv videoproduksjon. Synes begge parter at samarbeidet fungerer godt, inngår vi en avtale om å produsere et eller flere videokurs.

Søknadsskjema

Personalia

Om din ekspertise

Fortell oss litt om din bakgrunn og erfaring. Jo flere detaljer du kan gi, jo bedre ("Jeg kjenner alle avanserte økonomiske funksjoner i Excel og har undervist i dette temaet både i klasser og webinarer " vil vekke mer interesse enn "Jeg er ekspert i Excel").

Angi en eller flere kategorier for din ekspertise.

Bedrift
Privat
Teknologi
Fortell oss om eventuelle tidligere videokurs, bøker, publikasjoner, blogger eller nettsteder du har bidratt til. Vær oppmerksom på at dette feltet, på grunn av sikkerhetskrav, ikke aksepterer nettadresser.